Alpon Parket

Binnenkijken bij Familie Vrieseweij

Vloer details

Het afgelopen jaar hebben wij in de mooiste huizen door heel Nederland vloeren gelegd. Onze unieke eigen collectie kunnen wij altijd aanpassen aan uw woonwens. Neem een kijkje bij onze tevreden klanten en laat u inspireren door hun verrassende stijl en woonideeën.

Merk

Albers

Legwijze

Traditioneel

Type

Vlechtpatroon

Afwerking

Rubio Monocoat Pure

Kleur

Eiken Naturel

Land van herkomst

Frankrijk

beschrijving

Bij de Familie Vrieseweij hebben wij een mooie traditionele eiken vlechtpatroon mogen realiseren. De vloer is geplaatst op een door ons vooraf gelegde spaanplaat ondervloer. Het unieke aan deze vloer is de overgang naar de serre toe en de serre zelf. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van een afkadering middels band en bies. De serre zelf hebben wij een mix gemaakt van eikenhout in combinatie met wenge blokjes. De gehele vloer zelf is rondom afgewerkt met een eiken band en een wenge bies. 
 
Onderhoud

De vloer dient circa. 1x per 4/5 weken onderhouden te worden met Rubio Monocoat Soap. Circa. 1x per jaar dient de vloer onderhouden te worden met Rubio Monocoat Refresh.  

Fam-Vrieseweij-Alpon-Parket-Dordrecht-04
Nico Wondergem
Nico Wondergem
17/09/2023
Ook wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. De verkopers zijn erg vriendelijk en kundig. Ze maken waar wat ze beloven en zijn enorm flexibel. Fijn!
Kirsten Ebeli
Kirsten Ebeli
16/09/2023
Prettige sfeer in winkel en personeel wat meedenkt en erg vriendelijk is. Goede communicatie naar mij als klant. Ik ben erg blij met de vloer die door het hele huis door jullie is gelegd.
André
André
10/08/2023
Goede advisering van tevoren. Ze nemen de tijd voor je, prettig. Ik heb de trap laten bekleden met pvc en de vloer met zwevend Quickstep laminaat. De trap is netjes strak gezet. En het laminaat ligt er echt in als een blok door de goede advisering van de ondervloer. Personeel werkt heel netjes en denkt mee tijdens het leggen van de vloer. Aanrader!
Richard Aanen
Richard Aanen
31/07/2023
Fantastische vakmensen en vriendelijk en servicegericht personeel. Ook heel meedenkend en werken vlot.
Fokke Wagner
Fokke Wagner
14/06/2023
Echt een top zaak! Met goed en vriendelijk personeel. Heeft veel verstand van allerlei vloeren en geven eerlijk advies. Van kleine herstelwerkzaamheden aan bestaande vloeren tot serieus opknapwerk, je kan hier terecht! Laat je nou eens niet misleiden door een goedkope aanbieding op het internet maar kies voor vakmanschap en lokaal!
Jessica Van Brummen
Jessica Van Brummen
10/06/2023
Parketvloer in ons nieuwe huis in 1 dag weer als nieuw!
LK Hoogendoorn
LK Hoogendoorn
31/05/2023
Het is in tien jaar inmiddels de derde keer dat Alpon bij ons een vloer in een van de kamers heeft gelegd. Ook dit keer is het weer perfect verlopen. Mooie vloeren, deskundig gelegd en zonodig goede nazorg. Ga zo door!

Benieuwd hoe deze vloer bij u thuis staat?

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie, om de mogelijkheden te bespreken.