Alpon Parket

ONS Team

Onze specialisten

Welkom bij onze specialisten! Wij zijn gepassioneerde experts in alles wat met vloeren te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je huis, kantoor of commerciële ruimte, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Arthur Sonnevelt, geboren in 1967, Eigenaar en langstgediende binnen Alpon Parket. Wonend in Dordrecht met zijn vrouw, 2 labradors genaamd Elsha en Kyra en poes Keet. In het weekend wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de Bastard tezamen met een limoncello.

Arthur Sonnevelt

Eigenaar

Jan van Os, geboren in 1962. Een echte Rotterdammer, maar inmiddels ruim 30 jaar woonachtig in het mooie Dordrecht. Vader van 3 mooie dochters en hij kijkt in het weekend graag sport met als voorkeur voetbal en Formule 1.

Jan van Os

Verkoop Specialist

Ian Sonnevelt komt al van jongs af aan in de winkel, begonnen als vakantiewerk en zaterdaghulp maar inmiddels volwaardig verkoper. Ian is geboren in 1994, woonachtig in het prachtige centrum van Dordrecht. In zijn vrije tijd kijkt hij graag voetbal en formule 1.

Ian Sonnevelt

Administratie, planning en verkoop

Mark Hoogervorst, 46 lentes jong, woonachtig in het pittoreske Oud-Beijerland samen met zijn 2 kinderen en partner. Mark is gedreven en dat is wel te merken aan de doelen die hij stelt. Namelijk voor zijn 50ste nogmaals de Marathon van Rotterdam rennen.

Mark Hoogervorst

Verkoop Specialist

Specialisten

Benieuwd of wij uw droomvloer hebben?

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie, om de mogelijkheden te bespreken.